Vi söker medarbetare som vill bli en del av vårt nya restaurangteam i Stavsnäs, Stockholms skärgård. Tillsammans skapar vi en positiv gemenskap och en härlig mötesplats för våra kollegor och gäster.
Vi letar efter dig som är social och entusiastisk, gärna med erfarenhet från restaurangbranschen och som vill ansluta sig till oss på kajen i Stavsnäs vinterhamn.
Med start under andra halvan av juni inför sommarsäsongen med möjlighet till extrajobb under höst, vinter och vår. Dagtid, kvällar och helger med rullande schema. Lön och villkor enligt kollektivavtal.
Vi öppnar i ny regi med start i slutet av juni en rustik krog med solig terrass vid kajkanten och en pizzeria med lummig bakgård i Stavsnäs vinterhamn.
Vi siktar på att bli en oas med hemtrevlig känsla och rustik mat och dryck, baserat på råvaror i säsong, menyn kommer att variera. Vi älskar grönsaker och lokala produkter och vi strävar ständigt efter hållbarhet i allt vi gör..
Skicka din ansökan märkt med vilken typ av roll du söker via e-post och gärna ett foto till hej@stavsnaskrog.se
Vi söker dig med erfarenhet av matlagning, du ska kunna arbeta självständigt i ett proffesionellt kök.
Maten vi lagar är säsongsbetonad och baseras i stor utsträckning på mycket grönt och framförallt råvaror i säsong, det gör att menyn kommer att variera.
Du ska med fördel kunna hantera en hög stressnivå och tempohöjning.
Vi bakar pizza, pinsa, piadina och focaccia enligt sedvanliga metoder men experimenterar med smaksättningar. Det blir otraditionellt traditionellt.
Har du erfarenhet av att arbeta i proffesionellt kök men inte bakat pizza förut? Ingen fara, vi har kunskapen och nätverket som ser till att du får lära dig det du behöver kunna om kulturvete, surdegar, jästider och temperaturer.
Minst 2 års erfarenhet i en arbetsledande roll med erfarenhet från a la carte servering.
Du ska tycka om att sälja och inspirera andra att göra detsamma. En förebild som skapar god stämning i arbetslaget.
Minimiålder 20 år
Erfarenhet av att arbeta i kundserviceorienterade miljöer är meriterande.
Du ska vara en glad person som kan och vill sälja.
Du ska våga ta för dig, på ett härligt och välkomnande sätt.
Stor fördel om du har tidigare kassavana.
Minimiålder 18 år.
Att hålla rent och snyggt är A och O om allt annat på en restaurang ska fungera.
Vi vill att du har snabba fötter och bra organisationsförmåga.
Att hålla ordning i diskutrymmet, sortera och prioritera är av högsta vikt för att säkra upp maskineriet.
Du rör dig mycket ute i restaurangen, på terrassen och bakgården, bland gästerna, så extra social sida är en fördel.
Minimiålder 18 år
HITTA TILL OSS
Vinterhamnen är den viktigaste knutpunkten mellan fastlandet och skärgårdsöar som Sandhamn, Runmarö, Harö och Eknö. Stavsnäs är en skärgårdsidyll och ett sommarparadis med direktbussar från Slussen.